Kakel i Skåne och även natursten och klinker

Kakel i Skåne är något som vi på Natursten och kakeltjänst kan hjälpa dig med. Vi har arbetat sedan 2003 med att sätta kakel, natursten och klinker. Verksamheten startades av Mats Neman då han var trött på att vara begränsad som anställd. Hans vision var att starta eget där för att lättare kunna skapa mer personlig kontakt med kunderna och dela med sig av sin kunskap kring kakel, natursten samt klinker. Med över tjugo års erfarenhet inom branschen har Natursten och Kakeltjänst mycket att erbjuda dig som kund. Allt från kakel i Skåne till flexibilitet i arbetet, bred materialkunskap och god kundservice.

Det ska även tilläggas att vi är specialiserade på storformatsplattor i granitkeramik om det är något som du behöver hjälp med att sätta.

Stengolv och keramiskt golv

Vi på Natursten & Kakeltjänst har arbetat sedan 2003 med att sätta kakel, natursten och klinker. Verksamheten startades av Mats Neman då han var trött på att vara begränsad som anställd. Han vision var att starta eget där för att lättare kunna skapa mer personlig kontakt med kunderna och dela med sig av sin kunskap kring kakel, natursten samt klinker. Med över tjugo års erfarenhet inom branschen har Natursten och Kakeltjänst mycket att erbjuda dig som kund. Allt från flexibilitet i arbetet, bred materialkunskap och god kundservice.

Det ska även tilläggas att vi är specialiserade på storformatsplattor i granitkeramik om det är något som du behöver hjälp med att sätta.

 

Totalentreprenad

Genom att anlita oss på Natursten & Kakeltjänst får du inte bara kunniga plattsättare utan även en totalentreprenad. Det innebär att du som kund har en kontaktperson för allt och skriver endast på ett kontrakt. Resterande saker som inköp av kakel och kontakt med underleverantörer etcetera sköter vi!

Per:s godkända

Idag sysselsätter verksamheten kring 4 till 5 personer. Alla medarbetare har stor kompetens inom sina arbetsområden. Företaget är även godkänt enligt Plattsättnings Entreprenörers Riksförenings regler, förkortat PER:s.

Föreningen har i uppgift att se till så medlemmarna håller sig uppdaterade inom plattsättningsområdet. Medlemskapet innebär att våra plattsättare har kunskapen och erfarenheten som behövs för att kunna sätta kakel, natursten och klinker i hemmets alla rum, inklusive badrum.

Kunden står i centrum

För oss är det du som kund som står i centrum. Du ska känna dig hörd och förstådd när du anlitar oss för plattsättning av kakel och klinker. Vi håller därför en god och aktiv kommunikation med dig under arbetets gång så att resultatet lever upp till dina önskemål.

Vårt team består av pedanter, vilket betyder att vi genomför alla arbeten med yttersta noggrannhet och kvalitet. Precis på samma sätt som om vi skulle utfört jobbet åt oss själva!

Kontakta oss för kakel, natursten och klinker

Är du intresserad av att anlita oss för plattläggning av kakel, klinker eller natursten i din bostad? Eller behöver du rådgivning och kakel, klinker eller natursten? Ta då kontakt med oss via telefon eller formuläret som finns intill. Vi hjälper dig gärna genom att svara på dina frågor och funderingar. Vi besvarar dig så snabbt vi kan!